Zaregistrován
7. 6. 2010
jano7B9 napsal/a:
Dnes ked uz ma kazdy lepsi smartfon v sebe jednoduchy detektor kovov , a rucne scenery su za par korun to pre spekulanta postara nieje nic tazke si obzriet zasielky. Hlavne ked v central prekladisku v bratiske beru takmer minimalnu mzdu. Cca 400€ ...
No a co, Jano a co maju povedat predavacky v obchodoch? Myslis, si ze kradnu tovar? Ty co vykradaju listy su len obycajne svinske hovada a aj keby zarabali 100,-e.
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
3. 3. 2015
k tomuto tématu je nejlepší vše co má větší hodnotu posílat věci v cenných dopisech, za loňský rok mi pošta zcizila 2 doporučené a 3 obyčejné listy. Z dop. list jsem dostal 680 kč a za obyč. nic nejhorší je, že si ti co si zboží objednali myslí, že to člověk dělá sám. i když u obyčejných to bude pěknými známkami to je můj odhad, ale největší podíl má pošta, která si dělá monopol ale s ostrahou
to je horší Jirka z Moravy
Zaregistrován
12. 6. 2012
A to jsem chtěl:
Dneska mne teda na poště nasrali - podle tohoto tady: https://www.ceskaposta.cz/sluzby/filatelie-a-postfila/prilezitostna-razitka/prehled-razitek?p_p_id=Philatelyportlet_WAR_Philatelyportlet&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_pos=1&p_p_col_count=2&_Philatelyportlet_WAR_Philatelyportlet_id=5005194&_Philatelyportlet_WAR_Philatelyportlet_struts.portlet.action=/view/detailRazitko&_Philatelyportlet_WAR_Philatelyportlet_struts.portlet.mode=view se má razítko používat 27. 5. – 5. 6. 2016 a když jsem tam dnes došel, řekli mi, že mají datum jen 31. 5., červen že nedodali a dali mi to jen jako kašet. Bordel, tohleto, fakt mne nasrali. (A to ještě na přepážce ani nevěděli, že něco jako pamětní razítko existuje.)
Zaregistrován
15. 7. 2007
prosim o radu - mate nekdo stejnou zkusenost? na postu dosla zasilka s udajne poskozenou obalkou ze SR (postacka to dnes sdelila pritelkyni). ma zasilku prevzit, na miste rozbalit a pak reklamovat a nebo tu zasilku radeji neprevzit a nechat postu ji dorucit zpatky? podrobnosti o tom, v jakem stavu a co za typ zasilky to byl zjistuju (hraje to vubec roli?).
Zaregistrován
16. 2. 2008
Pošta má na takovou situaci určitě předpis ale jde o to jestli ho vůbec znají.
Já bych trval na tom že zásilka bude v přítonosti vedoucího pošty otevřena a teprve pak bych jí případně převzel nebo nepřevzel.
To se jim jistě líbit nebude ale koneckonců byla to pošta kdo zásilku poškodil!👿
Zaregistrován
17. 11. 2006
Pokud je zásilka posílána doporučeně nebo jako cenné psaní, tak je pojištěna. Postupoval bych jak radí turtleoverhead, na poště před převzetím otevřít a v případě poškození obsahu reklamovat.
Zaregistrován
17. 10. 2012
zalezi podla mna na tom, ci zasielka bola poistena, ak ano, tak by som sa spojil s odosielatelom a informoval ho o tom, neprevzal to, aby mu bola vyplatena skoda, na kolko to bolo poistene.. Ak nie, tak by som sa s nim spojil aj tak a ako pise turtle , na poste otvoril a robil aj fotodokumentaciu
satestsat12@gmail.com
Zaregistrován
20. 8. 2007
převzato z jednoho webu jak postupovat v případě doručení poškozené zásilky:
*V případě doručení Českou poštou:
Je-li Vám balík doručován doručovatelkou osobně, zásilku nepřebírejte. Bohužel budete muset na pobočku České pošty k osobnímu vyzvednutí. Společně s pracovníkem České pošty zásilku otevřete a zkontrolujte. Při poškození obsahu sepište Zápis o škodě. Více informací můžete najít na webu České pošty. Také je vhodné pořídit fotodokumentaci poškození.
Dodatečná reklamace poškozené zásilky je u České pošty možná do dvou pracovních dnů od dodání, je však složitější a pošta nemusí reklamaci uznat (Česká pošta - reklamace).
Další možností je, že poškozenou zásilku odmítnete převzít. Opět je vhodné sepsat s doručovatelem zápis a případně i pořídit fotodokumentaci.
Pokud však převezmete bez výhrad zcela viditelně poškozenou zásilku, nelze obvykle následně uplatňovat reklamaci u přepravce.*
Zaregistrován
13. 5. 2013
Pánové,a obávám se,že bude hůř!U nás v poštovním depu,kam jsem náhodou zavítal jsou již hromady balíků,balíčků i dopisů a hromady pneumatik!.Na noční,kde prý normálně dělalo 6 lidí,je momentálně jeden,nebo dva a přitom se blíží vánoce..Pošta nemá lidi,a už vůbec ne opravdové pošťáky.Berou v podstatě pak každého a proto to tak vypadá.Já zatím měl jen dva vykradené dopisy z Jižní Afriky a jeden z Ukrajiny.Dopisy z Afriky jsem prohmatal a byly prázdné.Měly tam být staré mince.Tak jsem to nepřevzal a prodejce mě ihned peníze vrátil-platil jsem přes PayPal.No,a z Ukrajiny měly přijít nějaké dolary a věřím,že je v tomto případě kupující poslal,ale někdo byl rychlejší.Jinak těch zásilek bylo opravdu hodně a vše v pořádku.Mám u nás na poště velmi dobré vztahy a věřte ,že práce tam není žádná sranda.ty lidi ,co jsou na ráně za přepážkami,za to většinou nemohou,že vše nefunguje jak má..A pokud by byl vydán doporučený dopis bez občanky-číslo OP se zadává do PC na odsouhlasení,tak je to závada.A závady se na poště většinou ihned trestají a to finančně.Třeba i to,že nesplní produkty,jak tomu říkají,tedy pojistky,spoření apod.Pošta dělá mnoho věcí,které by neměly mít s poštou nic společného.Ale prý by se jinak neuživila-myslím pošta.No,nevím.
Zaregistrován
15. 7. 2007
diky vsem za nazory a pripominky, dam vedet, jak to dopadlo🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.