Zaregistrován
4. 7. 2010
Leží to někde na hromadách, nikdo neví kde, nejsou schopný to ani vyplnit do "sledování zásilky", hodně lidí je z toho na prášky.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Všichni to tak dělají (a ono to časem dojde). Teda krom Číňanů, tam to platí stát a vyberou si to od nás.
Zaregistrován
4. 7. 2010
Pavel III
Já vim, ale mě to sere. Stačilo napsat před měsícem-dvouma, že to nemají čím odvízt..navíc vydali seznam zemí, kam nedoručujou...mělo tam bejt napsaný i USA..Jenže to by pošta přišla o keš, tak dělali jakoby nic..až se nahromadilo spousta stížností a asi i sklady, tak po dvou měsících vydali krátký prohlášení, že spojení je omezeno.
Já se jen modlim, aby tam po tom nešlapali a nejezdili ještěrkama...
Spojení třeba s Anglií funguje, něco jsem si tam kupoval a za dva tejdny doma. Normál.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Je docela pravděpodobný, že do Anglie to jede vlakem. Anebo nějakým "jiným" letadlem. Přes oceán asi není moc efektivní, aby letělo speciální poštovní letadlo. To snad dělá ta firma, jak měla toho trosečníka (s kopačákem). Ale i to myslím byla v podstatě vnitrostátní linka?
Zaregistrován
4. 7. 2010
No četl jsem, že Fedex nebo kdo funguje normálně..Ale ověřovat se mi to nechce. Prostě pošta hromadí zásilky a nechá si platit za prioritní leteckou dopravu, aniž by se obtěžovala na to upozornit.
Pak to rozjezděj ještěrkama a vysypou do řeky.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Ale tak. Ze Svazijska šel dopis letecky k nám 2 měsíce a to žádná krize nebyla. Ačkoliv, on než to ten chudák pošťák donesl do Kapského města na to letadlo …😉
Ale to není, že "naše pošta to neposílá tam", ono to ani "odtamtud" nechodí k nám. Tak to prostě je. V minulosti se čekalo 2 měsíce než doplula loď. i dýl. A všichni byli nadšení, když dostali po půl roce od odeslání odpověď!😃
Zaregistrován
15. 7. 2007
a jeste toho pulka chybela, protoze si to rozebrali na celnici... a nekdy nedoslo nic. cekat za komaru na balik vod streca z ameru to bylo vzdycky dobrodruzo😃
Zaregistrován
20. 3. 2008
Zdravím,
dnes dorazil dopis z USA odeslaný 24.3. - vypadá to, že se věci vrací do normálu. Snad se v nejbližších dnech dočkám i dalšího dopisu, tentokrát z Kanady, odeslaného ve stejný den.
Zaregistrován
4. 7. 2010
Mě se hnul jeden balík. A dorazil do USA..Bohužel, nebyl to ten nejstaršího data. Hned jsem volal na poštu, jestli v tom maj systém a posílaj nejdřív ty nejstarší - logicky.
Paní mlčela ...a pak přiznala že náhodně to odebíraj.
No.
Zaregistrován
27. 12. 2009
Evropa mi chodí do deseti dnů (Británie, Švédsko). Z USA už jsem dlouho nic nebral, ale Kanada a Austrálie dorazily svorně 44 den od odeslání.
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.