Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
4. 9. 2015
m1234 , dík za odkaz , jednu už jsem našel , tři hvězdy , Kůty-Senica , nemám to daleko tak možná proto
Zaregistrován
4. 9. 2015
Ještě přidávám detail jedné kterých je nejvíc , 28.5 x 13.5 x 7 cm , kdyby někdo věděl byl bych rád 😉
Obrázky:
Zaregistrován
22. 9. 2014
Já už si nevzpomínám na rozměry... možná jsou stejně dlouhé , jako cihly 29,5 cm, ale jsou širší a užší. Aby nezatěžovaly stropy no a na podlahu pergoly a podobně náádhera. Jinak u nás flastrůvky, jako že se s nimi vyplňovalo - vyflastrovávalo cihelné zdivo při zdění,nebo omítání když potřebuješ kousek cihly. Prostě jsi dal flastr na díru, to víš sudeťáci😃 Ony se dřív takhle za komárů využívaly, jako druhotný materiál na stavbě při rekonstrukci starších domů, taková škoda a co teď nadělá parády, že ?
Zaregistrován
22. 9. 2014
Jsem si tak uvědomil, že Přemek Podlaha Receptář by z nás měl radost. A pro kolegy Slováky UROB SI SÁM😃
Zaregistrován
6. 7. 2016
internet je mocná zbraň,jen je jí třeba umět používat, co takhle zadat do gůůůglu cihly se znaky?
laterarius.cz
https://www.facebook.com/laterarius.cz/?pnref=story
Zaregistrován
6. 7. 2016
tři hvězdy - Čapka a Gajdoš, Bulhary
PT - Pisk a Tureček, Mikulov
HF - Herrschaft Feldsberg (Valtice) - pánska cihelna Valtice
Zaregistrován
1. 3. 2014
Všetko najlepšie v roku 2018 , veľa úspechov do ďalšieho hľadania,snorenia,kutania a žiadne zranenie od majitelov pozemkov praje ,,starky3,,(moja vzorka)
Obrázky:
Zaregistrován
1. 3. 2014
Prosba na ,,Hansa1,, . Nemáš ešte ďalšie vedomosti o tehle HF - pánske tehelňa Valtice ? Ako sám vieš , objavila sa aj na Slovensku v oblasti Topoľčianok.Potrebujem si doplniť dáta . Ďakujem.
Zaregistrován
31. 12. 2010
Ty "pudovky" znam od nas (sudetenland).Byly protipozarni,pod nimi byl popel.
Zaregistrován
3. 12. 2017
Zdravím, u nás ve městě je už jen na pár místech taková zvláštní hodně stará dlažba. Viděl jsem jí jen dva druhy, a není ani z pravého kamene, ani z betonu. Nevíte z čeho by to mohlo být? A z jaké doby asi? Ne že bych to sbíral, ale zajímá mě to. Na to že je uměle vyráběná, tak se vůbec nerozpadá, jako dnešní betonové dlážky.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.